The Three Corners Rihana Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu El Gouna, oko 350m od centra i oko 25km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel čini 15 dvospratnih zgrada izgrađenih u nubijskom stilu, u ponudi ima 434 smeštajne jedinice. Može se pohvaliti dobrom lokacijom, nalazi se na 350m od centra gde se nalaze prodavnice, restorani i kafići. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta. 

Za decu tu su tri bazena sa toboganima, dečiji klub Trixie, igralište.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Gosti takođe mogu da koriste i plažu Zeytouna do koje vozi shuttle bus (hrana se plaća, bezalkoholna pića su besplatna).

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 434 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, balkon/terasu, ketler, sef, fen za kosu, SAT LCD TV.

Premium sobe su veličine oko 28m². Imaju pogled na bazen, baštu ili lagunu. 
Grand sobe su veličine oko 35m². Imaju pogled na bazen ili baštu. 
Comfort sobe su renovirane, velilčine su oko 21m². Imaju pogled na bazen ili baštu.  

Plaća se: telefon, room service, mini bar. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – glavni restoran, Chez Pascal a la carte i Dolce Vita (italijanska kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Fitness Pool Bar, Sunset Pool Bar, Dolphin Pool Bar, Lagoona Beach Bar, Lounge Bar i Peanuts Bar. 

Plaća se: Chez Pascal a la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Prodavnice, salon lepote, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 3 bazena i svi su sa delom za decu (dva bazena su sa toboganima), Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, joga, odbojka na plaži.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela, sauna, jacuzzi, parno kupatilo. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama