Telis Studios

, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Izgrađen u tradicinalnom grčkom stilu a u okruženju bujnog zelenila, tačno preko puta poznatog hotela Skiathos Princess (5*), udaljen je samo nekoliko minuta šetnje od peščane plaže Agia Paraskevi (oko 150 metara). U neposrednoj blizini su restorani i prodavnice, kao i autobuska stanica. Do grada Skijatos, udaljen 9 km, saobraća redovna autobuska linija.

Plaža :
Agia Paraskevi (Sveta Petka) je jedana od najvećih plaža na Skijatos,zbog peska i čistog mora, nagrađena je plavom zastavom. U centralnom delu plaže se nalaze sunconbrani i ležajke, dok sa krajeva plaže ostavljen prostor za sve one koji ne žele da koriste plažni mobilijar. Nakon stenovitog dela na desnoj strani plaže, postoje dva potpuno izolovane male plaže za one koji traže mir. Na plaži se nalazi taverna sa dobrim izborom hrane i vina. U zaleđu plaže se nalazi mala crkva posvećena Svetoj Petki.

Hotelski sadržaj:
Apartmanski kompleks, parking za goste, recepcija i terasa na kojoj se služi doručak.  Wi – fi internet je slabog protoka i dostupan je u javnim delovima vile.

Sobe:
Svaki studio ima terasu, kupatilo (tuš/WC), klimu (bez doplate), sef, wi-fi internet (slabijeg protoka) i TV. Kuhinja je opremljena svim potrebnim sudovima. U studio se mogu smestiti 2 odrasle osobe. Studiji se nalaze u glavnoj zgradi. Junior suite se nalazi u glavnoj zgradi i se sastoji od dnevne sobe i spavaće sobe. U dnevnoj sobi se nalazi kompletno opremljena kuhinja, trpezarski sto sa stolicama, dvosed koji se razvlači, dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. U junior suite se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. 

Usluga:
Noćenje ili noćenje sa doručkom , mogućnost doplate na destinacji 6 evra po danu po osobi

Kontakt :
www.hoteltelis.gr

Napomena : od glavnog puta do ulaza u glavnu zgradu postoji uspon od 35 m, ali i alternativna staza blagog nagiba duga 60 m
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama