Sharm Dreams Hotel ex Hilton

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u centralnom delu Šarm el Šeika, udaljen samo nekoliko minuta hoda od Nama Beja, glavnog gradskog šetališta.

Plaža:
Od plaže hotel deli ulica kao i hotel Sharm Fayrouz. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, a all inclusive program na plaži nije dostupan. Peškiri su dostpuni u hotelu.

Hotelski sadržaji:
U sastavu hotela je nekoliko spoljašnjih bazena od kojih se neki greju tokom zimskih meseci, 3 bara, 4 restorana, dečji klub i igralište, usluge masaže i korišćenje saune (uz doplatu), bilijar, stoni tenis, mogućnost za sportove na vodi i ronjenje (uz doplatu), Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:
Standardne sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, klima uređaj, sef, TV, telefon, mini-bar (uz doplatu), ketler, balkon ili terasu. Mogu se smestiti dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece – francuski krevet ili dva standardna kreveta, treći krevet je pomoćni ili sofa na izvlačenje.

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.sharmdreamsresort.com/default/Home/1

Napomena:
Odlična lokacija preporučuje ovaj hotel svim tipovima gostiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama