Seaden Sweet Park

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova i preporučuje se parovima, ali i za porodični odmor sa decom svih uzrasta. Poseduje lep centar sa pešačkom zonom i velikim brojem restorana I barova.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Seaden Sweet Park hotel nalazi se u mestu Kumkoj 300 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri doplaćuju. Od centra mesta Side udaljen je 2 km, a od aerodroma Antalija 60 km.

Sobe: Hotel Seaden Sweet Park u svom sastavu ima 90 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične  sobe. Sve smeštajne jedinice  imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Seaden Sweet Park hotela osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju i 2 bara. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Seaden Sweet Park na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša i usluge doktora.

Sport i zabava: U sastavu Seaden Sweet hotela nalazi se spoljašnji bazen, sa delom za decu, kao i manji spa centar, koji sadrži tursko kupatilo i prostorije za različite vrste masaža. Ljubitelji aktivnog odmora mogu igrati stoni tenis, pikado ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama