Rixos Premium Gocek

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km, do je aerodrome u Bodrumu udaljen oko 220km. Nalazi se na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more, te je gradić poznat po izuzetno prijatnoj klimi i ruži vetrova te se za ovu regiju osim duge kupališne sezone vezuje i paraglajding. Ovo je jedno od najpoznatijih paraglajding destinacija Evropi. Iznad grada Fetije se nalaze ruševine koje su ostaleiza vitezova sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos. Grad Fetije krasi velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini. Noćni život pruža brojne mogućnosti za zabavu, od orjentalnih do moderno uređenih barova. Ono što Fetije izdvaja od drugih primorskih mesta jeste duga peščana plaža, Nacionalni park Plava Laguna – Oludeniz. Ovo je jedna od najatraktivnijih i prirodno najbogatijih regija Turske. Oludeniz je zvanično najlepša plaža Mediterana, okružena padinama planinskog venca i šumom četinara. Duga je oko 3 km, a završava se sprudom koji je odvaja od otvorenog mora. Oludeniz je od centra Fetija udaljen 12 km, do grada se može stići lokalnim dolmušima. Na plažama gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Rixos Premium Gocek je hotel za starije od 13 godina. Nalazi se u oblasti Godžek, u regiji Fetije, na samoj obali mora, u prelepom Godžek zalivu. Do hotelske peščano-šljunkovite plaže,  na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate, goste hotela više puta u toku dana vozi brod. Od centra Godžeka udaljen je 700 m, od Fetija 28 km, a od aerodroma Dalaman 20 km. Zbog izuzetnih sadržaja Rixos Premium Gocek hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Fetijama.

Sobe: Hotel Rixos Premium Gocek, zanimljivog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 206 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, koje se nalaze u 20 dvospratnih blokova. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su suite sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef,  Wi-Fi, mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svaki dan),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Rixos Premium Gocek hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana internacionalne i turske kuhinje, kao i riblji a la cart restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova, od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Rixos Premium Gocek na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, razne prodavnice kao i usluge doktora.

Sport i zabava: U sastavu Rixos Premium Gocek hotela nalaze se 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa morskom vodom. U ponudi hotela je i spa centar koji  može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju  koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado, tenis, mini fudbal, košarku ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika, joge, zumbe  i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Rixos Premium Gocek hotel ima dnevnu i večernju animaciju.
1.dan  Beograd – Fetije
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Fetije
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Fetije – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama