Riviera Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Riviera hotel nalazi se 100 m od čuvene Kleopatrine plaže, do koje se prelazi ulica. Od centra Alanje, u kom se nalzi mnoštvo restorana, kafića i prodavnica, udaljen je 1 km, dok je od aerodroma Antalija udaljen 130 km.

Sobe: Hotel Riviera u svom sastavu ima 193 smeštajne jedinice raspoređene  u 3 zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard i economy sobe. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu),  mini bar (uz doplatu),  balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Gostima Riviera hotela pored pansionskog restorana na raspolaganju su a la carte restoran, loby bar i bar pored bazena. Od ostalih sadržaja Riviera hotel gostima nudi uslugu pranja i sušenja veša, kao i usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: U sastavu Riviera hotela nalaze se spoljašnji bezen za odrasle i za decu.  U ponudi hotela je i spa centar koji pored saune i turskog kupatila, sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, dok na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama