null
nullnull

Kontakt

022 612 339

022 626 354

065 8612 339

065 8612 339

065 8612 339

unotravelsm@gmail.com

Žitni trg 20, Sremska Mitrovica

Portorož

Slovenija - Portorož

3.0

null

Hotel

null

Autobus

null

Informacije

Slovenija
Portorož

Ukupno nocenja

2

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
PORTOROŽ 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: 
BUS + SMEŠTAJ 
5 DANA PAKET ARANŽMAN 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
Vile Park
Premium 3*
Polazak 02. Maj
Noćenje sa doručkom / OGRANIČEN BROJ SOBA PO PROMO CENI
PROMO 179 €199€
*Doplata za 1/1 sobu 50 €
Polupansion / OGRANIČEN BROJ SOBA PO PROMO CENI
PROMO 209 €229€
*Doplata za 1/1 sobu 80 €

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim  sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Portorožu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja, Evropska Unija od naredne  godine (tačan datum stupanja na snagu još nije preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i  autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu, za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih  zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja 
jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno  odobrenje ETIAS-a važi će tri godine", po trenutnim najvama..  

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 3.5 € po osobi po  noci i plaća se na recepciji hotela ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske  spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Evropska Unija od naredne godine (tačan datum stupanja na snagu još nije  preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu,  za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u  Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili  mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno odobrenje ETIAS-a važi će tri godine", po trenutnim  najvama..  

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT uz doplatu. POPUSTI ZA DECU OD 0-11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe - 20 €. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod  svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog  objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena  ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova. 

FAKULTATIVNI IZLETI (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Rovinj 25 € odrasli / 20 € deca  do 11,99 godina, Trst 25 € odrasli / 20 € deca do 11,99 godina. Cena ne uključuje potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više  cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog  izleta – ino partnera) .Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner