Porto Platanias Village

Platanias, Krit

Opis destinacije

Sa površinom od 8.261km2 ostrvo KRIT je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike i zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Zapadni deo Krita poznat je po divnim peščanim plažama, atraktivnim predelima (kanjon Samaria, Elafonissi, Balos...). Turistička mesta Amudara I Kokini Hani nalaze se u blizini glavnog grada Herakliona. Hersonisos I Malja su poznati po burnom noćnom životu I dugim peščanim plažama. Stalidai i Agios Nikolaos porodična mesta sa lepim peščanim plažama.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Položaj: Porto Platanias Village 4* nalazi se u samom centru Platanjasa, 12km od grada Hanje i 20km od aerodroma. Uz sam hotel mogu se naći brojne taverne, barovi, kafei, prodavnice, supermarket, apoteka i drugi sadržaji.

Plaža: Udaljen je 200m od peščane plaže Platanjasa, jedne od najlepših i najpoznatijih na Kritu. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj: Restoran, bar, bašta, veliki bazen sa delom za decu, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, veliki vrt, dečije igralište, bilijar, stoni tenis, teretana, prodavnica, parking, spa centar.
Na zahtev i uz doplatu, nude se usluge čuvanja dece, lekara i vešeraja.

Smeštaj: Hotel je građen po uzoru na mala, tradicionalna grčka sela, sa ‘’trgom’’, uličicama, velikim zelenim površinama i baštama punim cveća.
Studiji (21m2) imaju u potpunosti opremljenu malu kuhinju, balkon ili terasu, klima uređaj, sofu (koja se po potrebi računa kao ležaj za treću osobu), kupatila sa tušem, papuče, bade mantile, besplatan Wi-Fi, SAT TV, ketler, set za pripremu čaja i kafe, telefon, fen za kosu, frižider, sef.
Jednosobni (31m2) ili Dvosobni apartmani (45m2) imaju odvojene spavaće sobe sa po 2 ležaja ili bračnim krevetom i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom.

Usluga: Možete birati između Polupansiona (doručak i večera) i All Inclusive usluge (po pravilima hotela).

Komentari/Napomene/Preporuke: Naročito je pogodan za porodice sa malom decom, zbog velikih, mirnih površina za bezbrižnu igru. 
1. dan - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu sa predstavnikom agencije kod šaltera agencije DVA SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA LETA kada i ZAPOČINJE PAKET ARANŽMAN. Predstavnik agencije će vam na aerodromu podeliti dokumenta i potom odlazite do šaltera za check-in, prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje. Let do Krita traje oko 1h i 50 min. Po sletanju, pristupate šalterima za pasošku kontrolu, zatim podižete predati prtljag, a na izlasku vas čeka predstavnik agencije sa tablom agencije. Smeštaj u transfer na koji vas je predstavnik uputio i prevoz do hotela. Ulaz u hotelske sobe je prema pravilima hotela koje može biti posle 14 h.
Po dolasku u hotel, prijavljujete se na recepciji hotela, tako što predajete vaš vaučer i popunjavate hotelski formular sa osnovnim podacima. Raspored soba vrši isključivo recepcija. Info sastanak sa predstavnikom ćete imati u zakazano vreme koje dobijate u koverti sa ostalim korisnim informacijama i brojem telefona predstavnika agencije.

2. – 10. dana - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom i vremenu leta za povratak u Srbiju dobijate 1 dan pre povratka putem poruke na recepciji vašeg hotela i putem viber poruke od našeg predstavnika.

11. dan - Po odjavljivanju iz hotela/apartmana (vreme odjave-prema pravilima hotela, oko 10h, a najkasnije do 12h ), transfer dolazi po vas u zakazano vreme i prevozi vas na aerodrom na Kritu. Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje. Let za Beograd. Po sletanju na aerodrom u Beogradu, završava se vaš program putovanja. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama