Kefalonia Grand Luxury Boutique

Argostoli, Kefalonija

Opis destinacije

Kefalonija je jedna od elitnijih letnjih destinacija u Grčkoj. Zaliv koji duboko zalazi u kopno, deli ostrvo na dva dela- istočni, sa prelepim peskovitim plažama i rtovima i zapadni, brdovitiji, sa obalom koja se strmo spušta u more. Za letovanje na Kefaloniji odlučuje se veliki broj turista širom sveta. Letovanje 2018 na Kefaloniji, biće posebno ne samo zbog čarobnih plaža već i zbog divnih predela koje možete videti istražujući ovo ostrvo. Takođe, Kefalonija je trajektnim linijama dobro povezana sa Lefkadom i Zakintosom, pa ko želi još raznovrsniji odmor na Jonskom moru, ima mogućnost da provede neko vreme i na okolnim ostrvima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Kefalonia Grand je na pešačkoj udaljenosti od plaža, a oko 2 km od plaže Fanari, oko 300 m od centra mesta Argostoli, 7 km od aerodroma.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, masaže (uz doplatu), spa centar (uz doplatu), wi-fi internet, parking. 

Sobe:
klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, bade mantii, internet i balkon. Standardne sobe su površine oko 20 m2. Superior sobe sa driketnim pogledom na more su površine oko 20 m2, a sa bočnim pogledom na more 40 m2. 

Ishrana:
doručak (samoposluživanje-izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama