Karneval u Veneciji

Venecija, Italija

već od 109€

Opis destinacije

Venecija je glavni grad istoimene pokrajine Venecije u regiji Veneto. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj istoriji, bio je središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao “Dominantna” (La Dominante), “Spokojna” (Serenissima), “Kraljica Jadrana”, “Grad vode”, “Grad mostova”, i “Grad svetlosti”. često ga s razlogom, smatraju najlepšim gradom na svetu. U blizini Venecije nalazi se poznato letovalište Lido di Jesolo koje je jedno od najpopularnijih letovališta severnog Jadrana, diči se plavetnim morem, i dugom peščanom plažom. Ovo letovalište je namenski građeno u dužini od 7 km. Najdalja ulica u Lidu di Jesolu nalazi se 200 m od mora. Ima veliki broj restorana, kafića, noćnih klubova.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
KARNEVAL U VENECIJI
LIDO DI JESOLO
(FAKULTATIVNO- VERONA)
*** VOŽNJA BRODOM URAČUNATA U CENU***
1 noćenje
02.02.-05.02.2024.
09.02.-12.02.2024.

Cena aranžmana: 109 evra

Aranžman obuhvata:
- izlet do Venecije (prevoz autobusom, brodom , taksa, parking,obilazak Venecije )
- prevoz turističkim autobusom – 16 do 90 sedišta, na datoj relaciji prema programu (ac, dvd)
- smeštaj u hotelu 2/3* , hotel se nalazi u Lido di Jesolo (ili okolina) -1 noćenje sa doručkom-doručak kontinentalni.
- smeštaj u 1/2, 1/2+1 sobama (svaka soba ima twc, telefon, tv)
- usluge turističkog pratioca grupe tokom putovanja
- agencijske usluge

Aranžman ne obuhvata:
- izlet do Verone (prevoz autobusom, taksa, parking,vodič) 30 evra
- paket Venecija+Verona 40 eura
- doplatu za 1/1 sobu -35 eura
- individualne troškove
- obavezno osiguranje 400,00 din.

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…
Hotel 2/ 3* se nalazi u širem centru mesta. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je na bazi noćenje sa kontinentalnim doručkom. Ime hotela biće poznato 5 dana pred putovanje.
1. Dan.Beograd
Polazak iz Beograda autobusom oko 18.00 h, sa velikog parkinga blizu sava Centra. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju do Italije uz kraće pauze radi odmora.

2. Dan. Lido di Jesolo ili okolina -Venecija
Dolazak u jutarnjim časovima do Punto Sabioni a potom transfer Venecije. Obilazak Venecije uz pratnju vodiča. Slobodno vreme ,prisustvovanje raznim manifestacijama na karnevalu. Odlazak iz Venecije brodom do Puna Sabionia i nastavak vožnje do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. Dan. Lido di Jesolo ili okolina-Verona-Beograd
Doručak. Fakultativno odlazak na izlet do Verone ili individualno do Venecije.Obilazak Verone uz pratnju vodiča. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak iz Verone do Lido di Jesoloa, potom nastavak putovanja za Beograd.

4. Dan. Beograd
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima (oko 06.00 h) 
– 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.   

– 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.03.2024.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

LVL

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama