Hotel Xanadu

Herceg Novi, Crna Gora

Opis destinacije

Herceg Novi je poznat i kao grad pesnika . U njemu su našli inspiraciju i zabeležili svoje emocije Aleksa Šantić, Ivo Andrić... Kuća Iva Andrića u predgrađu Topla je sada restoran Kluba književnika. Na Toploj se nalazi i Crkva Sv. Vaznesenja Hristovog , u kojoj je Petar Petrović Njegoš naučio da čita i piše. Herceg Novi je poznat i po festivalu Muzičke skale, koji se održava svakog jula na Kanli kuli. Herceg Novi ima specifičnu mikro klimu koja je uslovljena dobrom južnom ekspozicijom, blizinom mora, krečnjackom podlogom i planinskim zaleđem, koje sprečava prodor hladnog vazduha. Herceg Novi prosečno godišnje ima oko 200 sunčanih dana. Preko leta, u julu i avgustu, grad ima prosečno 10 sunčanih sati dnevno! Prosečna dnevna temperatura morske vode tokom letnje sezone je između 22 i 26 stepeni. Sezona kupanja u Herceg Novom traje najmanje 5 meseci! Na području Hercegnovske opštine ima oko 70 registrovanih plaža. Herceg Novi je poslednjih godina uložio puno u pogledu uređenja i opremanja svojih plaža, što predstavlja poseban kvalitet u ovom segmentu ponude.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Hotel Xanadu se nalazi na 80-ak metara od plaže do koje se stiže podzemnim prolazom. 
 
Hotelska ponuda: bar, otvoreni bazen, parking, restoran, besplatan bežični internet u celom hotelu, dečiji bazen,salon lepote,masažni centar. 

Smeštaj:
 standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i u depandansu. Sve sobe u depandansu imaju terasu i gledaju na more. Imaju dva ili tri ležaja, klimatizovane su, poseduju kupatilo, mini bar, TV, radio, telefon, fen, sef . economy sobe (dva ležaja) su klimatizovane, poseduju kupatilo, mini bar, TV, radio, telefon, fen, sef. Deo economy soba se nalazi u centralnoj zgradi i nemaju balkon i pogled na more, dok se deo nalazi u depandasu i te sobe gledaju na more. 
superior sobe (četiri ležaja). Imaju jednu ili dve spavace sobe (francuski ležaj ili odvojeni kreveti). Takodje imaju dnevnu sobu (mogućnost + dva ležaja). Sobe su klimatizovane i sa velikim terasama i pogledom na more i hotelski bazen. Imaju kupatilo, mini bar, TV, radio, telefon, fen, sef.
apartmani vile su veoma prostrani- (dve sobe, četiri ležaja ). Klimatizovani su i poseduju dve velike terase sa pogledom na more i hotelski bazen, mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV - satelitski sistem, DVD, fen, sef... 
superior Apartman VIla je ima dve velike terase s pogledom na more i bazen, 2 spavaće sobe (bračni krevet i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (mogućnost dva dodatna ležaja), mini kuhinja sa trpezarijom, klima, 2 LCD TV, WC sa tus kabinom + kupatilo s hidromasažnom kadom, mini bar, radio,fen, telefon, sef ... Napomena: Ova soba je za nepušače. 

Ishrana: 
doručak i večera, (samoposluživanje, izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.