Hotel Premier Nergis Beach

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman, 135 km od bodrumskog aerodroma i 2 km od centra Marmarisa. Izgradjen je 1996. godine, ali je kompletno renoviran 2019. Zauzima površinu od 9.000 m². Hotel se nalazi na samom šetalištu koje vodi do centra, marine i bar street-a.

Plaža
Hotel se nalazi na sopstvenoj, peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe
 Hotel raspolaže sa ukupno 164 smeštajne jedinice. Standardne sobe pogled kopno su površine 22 m2 (max 2+1), standardne sobe pogled more su površine 22-25 m2 (max 2+2), a Corner sobe su površine 32 m2 (max 2+2). Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, sef (plaća se), TV sa satelitskim kanalima, WiFi (besplatno), mini-bar (besplatno - voda, svaki dan tokom boravka), telefon i fen za sušenje kose.

Hotelski sadržaji
Glavni restoran, a la carte restoran (plaća se rezervacija), 2 bara, otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, relax bazen (za odrasle), WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), sauna, tursko kupatilo, teretana, stoni tenis, bilijar, boćanje, animacija. Plaćaju se: doktor na poziv, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, masaže i tretmani u Spa centru, sef u sobi, sveže ceđeni sokovi, flaširana domaća i neka uvozna pića. Lokalna bezalkoholna i alkoholna pića na barovima su besplatna do ponoći.

Način služenja obroka
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt
https://premiernergisbeach.com
+90 252 417 67 47

Napomena
Moderan gradski hotel, direktno na plaži, u neposrednoj blizini centra Marmarisa.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama