Hotel Montenegro Beach Resort

Bečići, Crna Gora

već od 0€

Opis destinacije

Turistički centar Bečići - mirno mesto udaljeno svega 3 km od Budve sa kojim je povezan šetalištem uz samu obalu. Bečiće karakterišu divna plaža, razvijena infrastruktura, odlični hoteli. Veliki broj prijatnih restorana sa tradicionalnom mediteranskom kuhinjom nalazi se duž plaže u Bečićima. Poznata peščana plaža je centar kupanja i relaksacije. Bečići u ponudi imaju veliki broj vodenih sportova i drugih objekata za rekreaciju. Porodice sa decom uživaće u brojnim igralištima i drugim atrakcijama duž obale. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km. Plaža u Bečićima proglašena je jednom od najljepših plaža na Mediteranu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Hotel Montenegro Beach Resort se nalazi u Bečićima, nedaleko od plaže. Hotel poseduje sopstvenu plažu, preporučuje se porodicama i sadrži raznovrstan animacijski program. 
 
Hotelska ponuda: 
restoran, aperitiv bar, pijano bar, poslastičarnica, tekila bar na plaži, restoran na plaži, kongresna sala, bilijar sala, tri otvorena bazena, teniski teren. Wellness centar u svom sastavu ima zatvoreni bazen, fitnes centar, dve saune, rusko kupatilo, rusku saunu, dva đakuzija, dve sale za masažu, mali salon lepote sa frizerskim salonom. 

Standardne sobe: 
upatilo sa fenom, kablovska TV, telefon, klima uređaj, internet priključak, sef, mini bar, balkon. 

Ishrana: 
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), ili all inclusive „sve uključeno“ - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama