Hotel Dragut Point North

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Dragut Point North se nalazi 1 km od centra mesta Turgutrajs, 21 km od grada Bodruma, 55 km od aerodroma, hotel od mora deli šetalište, plaža je uska peščano-šljunkovita i ima drveni ponton. Hotel je renoviran 2015. godine i raspolaže sa 79 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, dnevna i večernja animacija, aerobik, gimnastika u vodi, fitnes centar, hamam, sauna, besplatan Wi-Fi internet.
Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. 

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
 usluge doktora i čuvanja dece (na upit), sportovi na vodi, spa centar, masaže, stoni tenis, odbojka, pikado, strana alkoholna i bezalkoholna pića, perionica veša, telefon, fax, sveže ceđeno voće.

Sobe:
klima uređaj (split), telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen. Standardne sobe su veličine 20 m2.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ (samoposluživanje - izbor višše jela) - doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima. 

https://www.dragutpoint.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama