Hotel Ariadne

Platanes, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Ariadne hotel nalazi se u mestu Platanes, predgrađu letovališta Retimno, od koga ga deli 5 km, a povezani su linjom gradskog prevoza. Platanes je poznat po veoma lepoj širokoj peščanoj plaži, od koje je hotel udaljen150 m. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 77 km, a aerodrom u Hanji 71 km od mesta Platanes.

Sobe: Ariadne hotel u svom sastavu ima 42 smeštajne jedinice, podeljene u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se studija, apartmani sa jednom spavaćom sobom i mezoneti. Studija su kvadrature 25 m2 sa pogledom na vrt ili bazen. Svi studiji imaju kupatilo, sef, kuhinjsku nišu, klima uređaj, TV, telefon, fen i balkon. Apartman sa jednom spavaćom sobom ima 35 m2, idealan je za smeštaj 2 – 4 osobe, poseduje spavaću sobu i dnevni boravak. Opremljenost samog apartmana je ista kao i kod studija. Mezoneti su jedinice površine 40 m2, imaju pogled na bazen i prostiru se na dva nivoa. Mezoneti poseduju dnevnu sobu i dve manje spavaće sobe, dok je opremljenost same jedinice ista kao i kod studija.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Ariadne nalazi se pansionski restoran u kojem se pripremaju obroci od pažljivo biranih namirnica lokalnog područja. Masline i vino zauzimaju posebno mesto u grčkoj gastronomiji, te u hotelu Ariadne možete uživati u selekciji grčkih vina uz preporuku iskusnog osoblja.

Sport i zabava: U ponudi hotela Ariadne nalazi se spoljašnji bazen sa posebnim delom koji je namenjen najmlađim gostima. U blizini se nalazi Baja Beach Klub u Platanesu, jedinstveni kompleks na samoj plaži, napravljen za potpuno uživanje. Kompleks ima veliki bazen (do 1,4m dubine) sa manjim dečjim delom, igralište za decu i tobogane. Veliki broj ležaljki i suncobrana, baldahina sa dušecima, kao i privatne drvene paviljone koje je potrebno rezervisati unapred. Ulaz u vodu je peščano-šljunkovit. Osim odmora nudi i odbojku na pesku i različite sportove na vodi. Ulaz je besplatan, a set od dve ležaljke sa dušecima i suncobran su uz doplatu.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama