Hotel Aegean Pearl

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:  Hotel Aegean Pearl se nalazi u gradu Retimno, na ostrvu Krit. Hotel deli ulica od gradske peščane plaže koja je nagrađema plavom zastavicom. Nalazi se na kraju šetališta u Retimnu, na 2.5 km od centra, 72 km od Herakliona i 65 km od  Hanje. Na svega 50 m od hotela Aegean Pearl se nalaze prodavnice, barovi, taverne. Hotel je idealan za goste koji traže miran odmor, kao i za porodice. 

Sobe: Hotel Aegean Pearl u svom sastavu ima 112 soba podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel  na raspolaganju su standardne, sobe sa privatnim bazenom i porodične sobe. Sve sobe su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi fi, klima uređaj, set za kafu/čaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana gde se služe internacionalna i mediteranska jela, hotel Aegean Pearl ima a la carte restoran u kojem gosti mogu uživati u specijalitetima karakterističnim za ostrvo Krit.Terasa bara, koji se nalazi u blizini bazena, ima direktan pogled na more. Hotel Aegean Pearl u svom sastavu ima i internet centar, prodavnicu suvenira, servis za pranje i sušenje veša i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Aegean Pearl se nalaze 2 spoljašnja bazena sa delom za decu. Spa centar pored unutrašnjeg bazena sadrži prostorije za masažu, kozmetičke tretmane, saunu, parno kupatilo, teretanu. Animacijski tim hotela zadužen je za zabavu dece i odraslih dva puta u toku dana, a razni sportovi na vodi  koje nudi gradska plaža u Retimnu učiniće boravak nezaboravnim.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama