Granada Luxury and Spa Alanya

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, jedan je od najvećih turističkih centara Sredozemne regije. Od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135km. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Granada Luxury Resort  nalazi se na obali mora, u oblasti Okurčalar. Ima veliki ponton i uski deo peščano šljunkovite plaže. Od centra Alanje je udaljen 30 km, od mesta Side 30 km, a od aerodroma u Antaliji 90 km.

Sobe: Granada Luxury Resort ima 586 smeštajnih jedinca. Sve sobe  imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili francuski balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Granada Luxury Resort pored glavnog restorana, na raspolaganju su 7 a la cart restorana, 7 barova, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, frizerski salon, usluga čuvanja dece, biosklop, internet cafe i rent a car servis.

Sport i zabava: Hotel Granada Luxury Resort ima 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan ima 3 tobogana, unutrašnji bazen i dečiji bazen.  Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su fitnes centar, teren za tenis, bilijar, piakdo i stoni tenis. Wellness i spa centar sa turskim, parnim kupatilom i prostorijama za masaže i kozmetičke tretmane odgovoriće zahtevima najzahtevnijih gostiju. Najmlađim gostima hotel Granada Luxury Resort pristupa sa posebnom pažnjom pa su im pored bazena  na raspolaganju dečiji klub i dečije igralište. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju za odrasle i decu. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama