Dimitros Village Beach Resort

Misiria, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Dimitrios Village Beach Resort je smešten na privatnoj peščanoj plaži u Misiriji, podeljen je u više zgrada, sa prijatnom atmosferom, okružen zelenilom. Od Retimna je udaljen 2,5 km, a  35 km od aerodroma u Hanji.

Sobe: Sve sobe sadrže klima uređaj, kupatilo/ fen za kosu, kuhinju, frižider, sef (uz doplatu), telefon, radio,  TV, balkon / terasu, sa pogledom na more, pogled na bazen ili na vrt.
Studio se sastoji od potpuno opremljene kuhinje i 3 kreveta. Kuhinja uključuje električni šporet sa 4 ploče za kuvanje i rernom, frižiderom, čajnikom i aparatom za kafu. Kupatilo ima kadu, tuš i fen za sušenje kose. Studio je potpuno klimatizovan i poseduje radio, TV sa satelitskom vezom, telefon i sef (uz doplatu).
Apartmani se sastoje od dve odvojene sobe sa kuhinjom-dnevnom sobom i spavaće sobe. Kuhinja u dnevnoj sobi ima 2 kreveta, potpuno opremljenu kuhinju sa električnim šporetom, uključujući 4 tanjire i rernu, frižider, čajnik i aparat za kafu. Kupatilo ima kadu, tuš, telefon i fen za sušenje kose. Apartman je potpuno klimatizovan i poseduje radio, TV sa satelitskom vezom, telefon i sef (uz doplatu).
Suites  su dizajnirani u stilu mezonete. Kuhinja-dnevni boravak je u potpunosti opremljena i nalazi se na prvom spratu. Sastoji se od 2 kreveta, električnog šporeta sa 4 ploče za kuhanje i rernom, frižiderom, čajnikom i aparatom za kafu. Kupatilo sadrži jacuzzi, telefon i fen za sušenje kose. Spavaća soba nalazi se na drugom spratu sa kupatilom i tušem. Klimatizovan je i poseduje radio, TV sa satelitskom vezom, telefon i sef (uz naplatu).

Hotelski sadržaj:  Dimitrios Village Beach Resort ima restoran, bar na bazenu, kafeteriju, čuvan prostor za prtljag, Wi-Fi internet je dostupan u svim hotelskim prostorima uz doplatu, parking, mini market, internet kutak, bilijar, stoni tenis, tim animatora za decu.

Sport i zabava: U hotelu su gostima na raspolaganju  fitness centar, sauna, spoljašnji bazen, grejani unutrašnji bazen i dečji bazen, dečji klub. Tokom čitavog dana, a i u večernjim satima u hotelu postoji animacijski program kako za odrasle tako i za decu. Povremeno se održavaju i tradicionalne grčke večeri.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama