Aeolos Beach Resort

Perama, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Aeolos Beach Resort se nalazi u mestu Perama, na istoku ostrva Krf. Kompleks je smešten na uzvišenju iznad same obale mora, a okružen je bujnim zelenilom. Privatna peščana plaža smeštena je ispod kompleksa i do nje se prelazi ulica. Hotel je udaljen 3 km od mesta Benitses, jednog od većih turističkih mesta na istoku ostrva. Od samog  grada Krfa hotel Aeolos Beach Resort je udaljen 11 km.

Sobe: Aeolos Beach Resort se sastoji od glavne zgrade i bungalova. U svom sastavu ima ukupno 310 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i deluxe sobe, kao i bungalovi sa pogledom na more i vrt.  Sve sobe u hotelskom kompleksu Aeolos Beach Resort imaju kupatilo, fen,  TV, telefon, klima uređaj, sef, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kome se služe jela lokalne, mediteranske i internacionalne kuhinje, hotel Aeolos Beach Resort ima i a la carte restoran pored bazena, italijanski restoran na plaži, lobby bar, bar pored glavnog bazena, bar na plaži i lounge bar u mirnom delu hotela.

Sport i zabava:  Hotel Aeolos Beach Resort ima 2 spošaljnja bazena od kojih je jedan porodični u centralnom delu kompleksa sa delom za decu, a drugi infinity u mirnoj zoni pored spa centra okružen bujnim zelenilom. Gosti hotela Aeolos Beach Resort mogu se i tokom odmora posvetiti rekreaciji u fintes centru, a kasnije se opustiti u jednoj od 2 saune. Od dodatnih sadržaja za sport i zabavu hotel ima: program za vežbanje aerobika u vodi, teniski teren, teren za odbojku, vaterpolo, pikado i boćanje. Najmlađim gostima na raspolaganju je dečiji klub, mini disko i igralište.
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama