ObaveštenjePoštovani,

U skladu sa novonastalom situacijom o proglašenju VANREDNOG STANJA dana 15.03.2020.g. i odlukom da se obustave sva nepotrebna kretanja gradjana van prebivališta , kao i izvestaja sa sastanka održanog u Turističkoj inspekciji u prisustvu predstavnika Ministarstva Turizma, Ministarstva Zdravlja, zaštite potrošaca, turisticke inspekcije i udruzenja UTAS, YUTA , ANATS , URA, pristupili smo pronalaženju resenja za bezbednost i zdravlje nasih putnika i zaposlenih. Shodno navedenom , doneli smo sledecu odluku: 

1. Agencija UNO TRAVEL u Sremskoj Mitrovici u periodu vanrednog stanja posluje po principu rada od kuće.
PREPORUCUJEMO da sve informacije koje su vam neophodne u ovom periodu, zatrazite telefonom ili putem E mail-a. 
Dezurni telefon 065/8 612 339. E-mail adresa je [email protected]

2. Sva turisticka putovanja ugovorena do 15.05.2020.g. se otkazuju.
Suspenduje se do daljnjeg prodaja aranzmana za Uskršnje i Prvomajske praznike, kao i prolecna putovanja. Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom turizma, bice utvrdjene mere koje ce se preduzeti za vec uplacene aranzmane ( odlaganje termina , vrednosni vauceri…)

3. Stojimo vam na raspolaganju za pruzanje informacija i eventualne predrezervacije za letnju sezonu koja po planu pocinje 20.maja 2020. Trenutno su sve rezervacije potvrdjene i pratimo situaciju. Novac putnika je uredno po ugovoru prosledjen organizatoru putovanja , odnosno partnerima u inostranstvu , a same uplate su osigurane Garancijom putovanja i polisom ( koju izdaje organizator putovanja ) i nema razloga za brigu. U saradnji sa resornim ministarstvom i nasim udruzenjima UTAS i YUTA , pratimo situaciju i postupamo odgovorno i za privredu i za putnike.

4. Putnicima ce biti ponudjeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju, uz obavezu organizatora da pruzi uslugu u vrednosti uplacenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja.( Ukoliko je OTP –organizator turist.putovanja imao dokazive troškove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos ).

Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju. Trudimo se da odgovorno postupamo najbolje što možemo da zaštitimo zdravlje putnika, sve vaše rezervacije, kao i zajednicki opstanak . Nadajmo se i pozelimo da se situacija brzo smiri , da se vratimo normalnom zivotu i radu… da radimo ono što najviše volimo… da zajedno biramo i radujemo se novim putovanjima… !!!

Vas UNO TRAVEL
Snezana Janošević,direktor