Novo obaveštenjePoštovani putnici,
Shodno najnovijim merama koje je donela Vlada Republike Srbije,u cilju ograničenja kretanja i neposrednih kontakata u sprečavanju širenja epidemije corona virusa, obaveštavamo Vas da T.A. UNO TRAVEL privremeno obustavlja rad od 23.03.2020.! 

Bezbednost  i zdravlje svih nas je na prvom mestu, zbog toga Vas pozivamo da ostanete kod svojih kuća , a mi cemo se potruditi da Vam odgovorimo na sva pitanja- od svojih kuća ! SVE informacije u vezi sa ugovorenim putovanjima , kao i za putovanja za koja želite da se ineteresujete, možete dobiti putem dežurnog telefona : 065/8 612 339 ( Viber ; WhatsApp), koristeći E mail adresu: [email protected] ili FB stranicu( messenger ).

Nastavljamo da pratimo preporuke Svetske Zdravstvene Organizacije, u stalnom smo kontaktu sa našim Udruženjima ( UTAS , YUTA ) , kao i resornim Ministarstvom I svako dodatno obaveštenje bice objavljeno na nasem sajtu.

Želimo svima dobro zdravlje , u ocekivanju da sto pre ovu nemilu odluku , i za našu branšu paradoksalni slogan “ostanite kod svojih kuća “, zamenimo sloganom “ put pod noge “ – koji je bio zvanični slogan ovogodišnjeg Sajma Turizma !
Pozdravljamo Vas sa velikim poštovanjem !

Kolektiv UNO TRAVEL